350 g  kyllingekød eller kalkunkød 
 persille 
 hvidløg 
 salt
 peber 
 
Salat: 
1 icebergsalat, snittet 
3 stilke bladselleri i tynde skiver 
1 moden avocado i tynde skiver 
 saften af ½ citron 
½ agurk i skiver 
50 g  mandelflager 
200 g  rejer 
 
Dressing: 
1 rød peberfrugt i meget små tern 
½ dl  mild chilisauce 
150 g  mayonnaise 
1 dl  cremefraiche 
 salt
 peber 
 
Pynt: 
 Brøndkarse 
Steg ell. kog kødet med persille, hvidløg, salt og peber. 
Pil det kolde kød fra skroget. 
Dryp advocadoskiverne med citronsaft. 
Rist mandelflagerne på pande i en smule margarine og lad dem hvile på køkkenrulle. 
Bland alle ingredienser til salaten og pynt med brøndkarse. 
Bland også dressingen sammen og krydr med salt og peber. 
Stilles i køleskab til servering.  
Serveres med friskbagt brød.