suppefond 
 kammuslinger 
 muslinger 
 kæmperejer 
 salt
 peber 
 olivenolie 
 hvidvin
 vermouth eller vand 
 krydderurter (basilikum, kørvel, oregano, koriander, dild) 
 nudler 
 ingefær 
 chili 
 kogte sorte bønner 
Tag et stort stykke alufolie og hæld olie, salt og peber på. 
Muslingerne lægges på midten, og kammuslingerne lægges ovenpå. Øverst lægges rejerne. 
Fold alufolieen om skaldyrene. Inden den sidste side lukkes, tilsættes lidt væde (hvidvin, vermouth eller vand). 
Læg skaldyrene op på et fad. Stegetid: ca. 6-8 minutter (til muslingerne har åbnet sig).
Kog nudlerne i saltet vand. Fonden tilsættes finthakket ingefær. 
Hæld de kogte nudler op i en portionsskål.  Læg skaldyr, lidt finthakket chili og kogte sorte bønner ovenpå. 
Til sidst hældes den varme fond med krydderurterne hen over nudler og skaldyr.