Logo

Grøn sommersalat på groft rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 moden avocado (ca. 175 g)
½ spsk citronsaft
200 g hytteost naturel
¼ - ½ tsk Hot Pepper Sauce eller en anden chilisauce
salt og peber
1 spsk fintsnittet purløg

Tilbehør:
Rugbrød eller evt. pitabrød
Pynt:
1 bundt radiser i tynde skiver
⅓ agurk i små terninger
1 bundt snittet purløg

Fjern skræl og sten fra avocadoen, og dryp kødet med citronsaft.
Mos det godt med en gaffel, og bland med hytteosten.
Smag til med krydderier, og vend den snittede purløg i.
Salaten bliver bedst, hvis den trækker ½ time i køleskab.
Pak brød, sommersalat og pynt hver for sig, så er det nemt at anrette, når det skal spises.
Sommersalaten kan også spises som dip.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her