Logo

Svinemørbrad i snor

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g svinemørbrad
1 stor rød peberfrugt
250 g squash
300 g porrer
100 g pasta, fx skaller
1 l. bouillon, helst hønsebouillon
Salt
½ bundt purløg
Snor

Peberrodscreme:
1 dl piskefløde
1 tsk dijonsennep
2-3 tsk fintreven peberrod
1 spsk citronsaft
Evt. 1 tsk honning eller sukker
Salt
peber
½ bundt purløg

Tilbehør:
150 g flûtes

Pisk fløden stiv. Smag den til med sennep, peberrod, citronsaft, evt. honning, salt og peber. Klip purløg i og stil cremen i køleskabet.

Afpuds mørbraden for hinder. Dup den tør med køkkenrulle. Bind seks-otte lange stykker snor omkring med passende mellemrum. Skær den i skiver mellem snorene.

Skær peberfrugten i tynde strimler, squashen i tynde skiver og porrerne i tynde ringe. Bring bouillon i kog. Hold kødstykkerne i snorene og læg dem i gryden. Vikl evt. snorene om en grydeske, så de ikke falder i gryden. Bring suppen i kog og skum eventuelt. Kom pastaen i suppen og kog den efter pakkens anvisning. Kog peberfrugten, squashen og porrerne med de sidste 5 minutter. Klip til sidst purløg ned i suppen.

Spis mørbraden fra en sidetallerken, eller skær den i skiver og kom den i suppen. Spis peberrodscremen med kødet, eller kom den i suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her