Logo

Mutton-broth

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg udbenet bede hals
150 g udblødte perlebyg
1 gulerod
ca. ¼ selleri
2 porrer (det hvide)
ca. ½ dl hakket persille

Bedekødet blancheres og koges 1 time sammen med perlebyg.
Urterne skæres i grov brunoise og tilsættes, koges, til alt er mørt.
Kødet tages op og skæres i terninger, tilsættes suppen sammen med hakket persille ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her