Logo

Kalkunbryst med frisk pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunbryst
1 pakke frisk pasta
½ l. Sauce naturel fra Karolines køkken
Frisk basilikum
100 g champignon

Steg kalkunkødet på en varm pande, så det er gennemstegt.
Tilsæt de hele rengjorte champignoner, og svits dem let.
Tilsæt saucen og lad det hele simre i 10 min.
Pastaen tilberedes som anført på pakken.
Evt. med salat og lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her