Logo

Stikkelsbærkage med kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g modne stikkelsbær
1 dl vand
ca. 175 g sukker
½ stang vanilje
Dej:
125 g smør
125 g sukker
1 æg
125 g kokosmel
60 g hvedemel

Kog en lage af vand og sukker, kom stikkelsbærrne i sammen med kornene fra vaniljestangen.
Lad dem koge til de er næsten møre.
Kom dem op i en tærteform eller ovnfast fad og smag til.
Der må evt. lidt sukker i.
Rør smør og sukker sammen, rør æg, kokosmel og hvedemel i og fordel dejen over bærrene.
Bages ved 200°C i ca. 25 minutter til overfladen er gylden og sprød. Serveres lun med iskold flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her