Logo

Varm eller kold kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kartofler (kogte)
2 løg
20 g smør

Dressing af:
¼ l piskefløde
1 dl tomatsaft
1 spsk vineddike
1-2 hakkede hårdkogte æg
salt og peber

De kogte kartofler skæres i tern.
Løgene pilles og skæres i tynde skiver.
Enten ristes løg og kartofler i fedtstoffet, mens dressingen koger sammen og hældes over eller de enkelte dele blandes sammen og spises koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her