Logo

Svinekoteletter med stegte pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 gode svinekoteletter
3 pærer
frisk rosmarin
salt og peber
4 spsk balsamisk æbleeddike
smør
 
Kødet krydres med rosmarin, salt og peber og steges i lidt smør på en varm pande.
I mellemtiden skæres pærerne i både og kernehuset fjernes.
Når kødet er færdigt, tages det af panden.
Steg pærerne på panden, de må gerne brune lidt, og krydr med salt, groft sort peber og rosmarin.
Hæld lidt balsamisk æbleeddike på panden og lad det koge ind omkring pærerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her