# Ingredienser
2 andebryster 
4 andelår 
lidt timian 
4 fed hvidløg 
400 g små danske kartofler 
Hindbærolie/jordnøddeolie der har stået et døgn med friske hindbær i. 
1 citron 
1 skalotteløg 
1 bdt  løvstikke 
savsmuld til rygning 
1 bakke hindbær
 
* Tilberedning
Andelårene udbenes og krydres godt med salt og peber, marineres med skiver af hvidløg, vasket og plukket timian. 
Stilles i køleskab i ca. 12 timer. 
Andebrysterne befries for skind og sener, pakkes i film og fryses. 
Kan evt. skæres i tern og steges sprøde til drys.
Kartoflerne koges. 
  
Terrine: Andelårene lægges i en gryde med låg og ca. 2 dl vand (til at sætte kogningen i gang, reducerer væk efterhånden).
Andelårene koger i ca. 2 timer, eller til kødet er meget mørt. 
Kødet røres til en ensartet masse og smages til og lægges i terrineform med røgede kartofler, stilles på køl med pres på i ca. 3 timer.