Logo

Nakkekoteletter i sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 nakkekoteletter
2 mellemstore løg
40 g smør/margarine/olie
1 spsk hvidvinseddike eller 1 dl hvidvin
2-3 dl bouillon
2 tsk lys kryddersennep
2 spsk hakket frisk estragon (eller 1 tsk tørret)
evt. jævning
1-2 spsk fløde eller cremefraiche.

Varm ovnen op til 180ºC.
Brun koteletterne let gyldne på panden, og fordel dem i et ovnfast fad.
Svits løgene til de er klare, og læg dem ved koteletterne.
Hæld fedtstoffet fra panden, og kog den af med bouillon.
Smag skyen til med hvidvin / eddike, sennep, estragon, salt og peber. Jævn den let med Maizena og evt. lidt fløde eller cremefraiche.
Hæld saucen over koteletterne og lad dem stege færdige i ovnen ca. 30 min.
Varm grønærterne i fadet de sidste 5 min.
Server retten med grønærter og løse ris evt. iblandet lidt rosiner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her