Logo

Thaikylling med rødkål og kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Thaikylling med rødkål og kokosmælk

 

Thaimad er frisk, lækker og dejligt krydret. Og så er det nemt og hurtigt at lave, da det blot skal lynsteges på panden. Sikker succes.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid. 15 min.

 

#

400 g rødkål

2 store gulerødder

2 røde snackpeberfrugter

400 g kyllingefilet

2 spsk rapsolie

1 dåse kokosmælk

1-3 spsk thai-karrypasta

1 limefrugt

1-2 tsk sukker

2 spsk fiskesauce

salt

1 bundt forårsløg

1 bundt thaibasilikum eller koriander

Tilbehør: kogte jasminris

*

 

Snit rødkålen i lange, tynde strimler.

Skær gulerødder og peberfrugter i lange, tynde strimler.

Skær kyllingefileterne i tynde skiver.

Varm 1 spsk olie op på en stor pande/wok, og steg kyllingen hårdt og hurtigt, til det er brunt på alle sider.

Læg kødet på en tallerken.

 

Varm 1 spsk olie op på panden, og steg kål, gulerødder og peberfrugt ved høj varme under omrøring, til grønsagerne falder lidt sammen og dufter.

Tilsæt kokosmælk og kog op.

Smag til med thaikarrypasta doser efter hvor stærk, du kan lide maden.

Tilsæt limesaft, og smag til med sukker.

Tilsæt fiskesauce, og smag evt. til med salt.

Vend kyllingekødet sammen med grønsager og sauce, og varm det igennem.

 

Snit forårsløgene fint, og drys dem over retten sammen med basilikumblade eller grofthakket koriander.

Server med kogte ris.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 12.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her