
 
Brød
grillet med aubergine og mozzarella. Mozzarella er en frisk italiensk ost med
mild smag, der fås i runde kugler i saltlage. 
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Grilltid: ca. 5
min. 
 
#
1
fuldkornsflûte 
3 spsk
olie 
2
fed hvidløg 
1
slank aubergine 
2
tomater 
125
g italiensk mozzarella 
salt
og friskkværnet peber 
frisk
basilikum 
*
 
Flæk
brødet på langs, og læg de to halve flûtes i et ovnfast fad. 
Rør
2 spsk olie med knust hvidløg, og smør halvdelen af det på brødet. 
Skær
aubergine, tomater og mozzarella i skiver. 
Læg
dem skiftevis i en række på brødet. 
Dryp
med resten af olien, og krydr med salt og peber. 
Sæt
brødene under den varme grill i ovnen i ca. 5 min. 
Drys
med basilikumblade, og nyd brødene varme. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin