Logo

Roastbeef til buffeten

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Roastbeef til buffeten

 

Dette er buffetmad når den er allerbedst. Færdigskivet roastbeef smagt til med en marinade med smag fra det asiatiske køkken. Festligt.

• Roastbeefen er et af de magreste stykker oksekød. Det er proteinrigt og indeholder vigtige mineraler og vitaminer.

Forberedelse 10 min. Tilberedning 5 min. 6 Portioner

 

# Råvarer til Roastbeef til buffeten

½ kg roastbeef i tynde skiver

MARINADE:

1 fed hvidløg

1 cm ingefær som rives

½ dl flydende honning

½ tsk groft kværnet sort peber

2 spsk balsamicovineddike

1 dl japansk soya

GARNERING:

1 salathoved

½2 bundt purløg

½ rødløg

1 spsk sesamfrø

*

 

Fremgangsmåde:

1 Lav marinaden:

Pil og pres hvidløget. Skræl og riv ingefæren.

Bland honning, hvidløg, peber, balsamicovineddike, soya og ingefær.

Rør til honningen er opløst.

 

2 Skyl salaten. Ryst den tør og riv bladene i strimler.

Læg dem på et serveringsfad.

Læg derefter roastbeefskiverne på i pæne rækker.

Klip purløget i 2-3 cm lange stykker ned i en skål.

Pil rødløget og hak det fint.

 

3 Øs marinaden over kødet lige inden serveringen.

Fordel purløg og rødløg henover.

Drys til slut med sesamfrøene.

 

Tips & råd  


Roastbeef til buffeten 


Et italiensk touch får roastbeefen med en marinade som er lavet på en god olivenolie, strimlet basilikum og skivede, grønne oliven. Bland disse ingredienser med lidt friskpresset citronsaft og 1 nip salt. Hæld dressingen over kødet. Garner med basilikumblade.

 

VARIATION

Hvis du vil servere roastbeefen som hovedret, så rækker den til 4 personer.

Da er det godt at servere en kartoffel- og rodfrugtkage til.

Om sommeren passer det fint med en kold kartoffelsalat.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 151 = kJ 634

Kulhydrat 9 g Protein 22 g Fedt 3 g (18%) Fibre 1 g

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her