Logo

Krydrede gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

650 g gulerødder i skæve stykker
1 ½-2 dl appelsinsaft
revet skal af ½ appelsin
¾ dl vand
1 ½ spsk honning
20 g smør
1 spsk finthakket frisk ingefær
50 g abrikoser – i strimler
50 g svesker uden sten -halveret
1 dl snittet bredbladet persille

Kom gulerødderne i en stor gryde med alle øvrige ingredienser bortset fra svesker og persille. Bring i kog under låg og kog ca. 10 min.

Vend sveskerne i og lad retten simre uden låg til al væde er absorberet og smør og appelsinsaft har dannet en blank hinde om gulerødder og tørret frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her