Logo

Røget tunfisk med porre, gulerødder og nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røget tunfisk i skiver
4 gulerødder skåret i strimler
2 porrer, renset og skåret i strimler
2 rød chili, renset og snittet
2 spsk soyasauce
2 dl fiskebouillon
300 g nudler, kogt efter anvisning på pakken
Frisk koriander
Smør til stegning
Salt
Peber, friskkværnet

Varm smørret i en tykbundet gryde, rist grønsagerne i 3-4 minutter, tilsæt chili, soyasauce og bouillon, lad det koge godt igennem, vend grønsagerne med de kogte nudler og friske koriander, smag til med salt og peber.

Fordel nudler og grønsagsblandingen på 4 tallerkner, og anret den skivede røget tunfisk ved siden af. Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her