Logo

Spanske kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødboller:
300 g oksekød hakket 2 gange
1 finthakket løg
2 fed hvidløg, finthakkede, IKKE pressede
1 knsp rosmarin
lidt salt og peber
1 spsk olivenolie
 
Sauce:
3 tomater
2 spsk sherry
1 knsp. rosmarin
1 stk kryddernellike
½ stang kanel
salt og peber
 
Kødboller:
Rør ingredienserne til en fars og tril den til ca. 14 valnøddestore kugler.
Varm olien på en pande, brun kødbollerne heri ca. 5 min., ryst panden godt af og til, så de ikke hænger i.
Sauce:
Skær tomaterne i små tern og kom dem ved kødbollerne sammen med vin, rosmarin, kanel og nellike.
Lad det simre i et kvarters tid og smag til med salt og peber.


Tips: Har man ikke sherry, kan rødvin bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her