5 ds  tun i olie 
saft af 1 citron 
50 g  mayonnaise 
200 g  ymer 
11 husblas 
salt og peber
¼ tsk  basilikum 
1 tsk  fint stødt Herbes de Provence 
1 mellemstort finthakket rødløg
  
Rør tun (uden væde), saft af 1 citron, mayonnaise, ymer, salt, peber, basilikum, Herbes de Provence og hakket rødløg sammen med en gaffel. 
Sæt husblas i blød i koldt vand og smelt den derefter i vandbad. 
Hæld den i en tynd stråle i tunmassen. kom den i en springform og lad den stivne i køleskab.
Pynt: 
1 glas rød kaviar
½ finthakket rødløg
1 stort bundt fintklippet purløg
1 citron i halve skiver eller små både
Kaviar fordeles på overfladen. 
Kanten rundt pyntes skiftevis med en række rødløg og en række purløg. Læg citronskiver på.