Logo

Kalkunschnitzel med avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g moden avocado
2-3 spsk bouillon
4-5 frisk klippede mynteblade
salt
peber

4 kalkunschnitzler ca. 2 cm tykke (500g)
20 g margarine

Avocadoen halveres, stenen fjernes og kødet tages ud af skallerne.
Avocadokødet moses med en gaffel, røres med bouillon og smages til med mynte, salt og peber.
Kalkunschnitzlerne steges på panden i margarine og drysses med salt og peber.
Stegetid: 1 ½-2 min. på hver side.
Panden tages fra varmen, og snitslerne hviler ca. 1 min. inden de serveres med avocadomosen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her