Logo

Nakkekoteletter med chorizo, hvidløg og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g skrællede kartofler
3 løg
rosmarin
10 hele fed hvidløg
75 g lufttørret Chorizo
olivenolie
citronsaft
salt, peber
4 nakkekoteletter
1 ubehandlet citron
1 bdt bredbladet persille
1 skalotteløg
 
Skær kartoflerne i grove stykker og løgene i både.
Bland kartofler og løg med rosmarin, og læg dem i et smurt ovnfast fad
sammen med hvidløg og chorizo i skiver.
Dryp med olivenolie og krydr med citronsaft, salt og peber.
Sæt fadet i ovnen ved 150°C i ca. 20 min., til kartoflerne er halvmøre.
Brun koteletterne ved kraftig varme og krydr med salt og peber.
Læg koteletterne ved kartoflerne og steg endnu ca. 25 minutter.
Hak citronskal, persilleblade og skalotteløg fint.
Drys gremolataen over koteletterne og kartoflerne og server med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her