Logo

Skidne æg med safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 10 pers.

20 æg
75 g smør
75 g hvedemel
Ca. 1 l mælk
2-3 spsk fiskesennep
10 safrantråde
Salt & peber
Purløg
250 g chorizopølse, skåret i tern.

Kog æggene til "smilende æg" (6-7 min).
Rist chorizotern til de er sprøde.
Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk.
Tilsæt safran, salt, peber og halvdelen af senneppen og lad saucen koge igennem.
Smag til med mere sennep. Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over. Drys med purløg eller persille.
Server med rugbrød og smør samt ristede chorizoterninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her