Logo

Tunesiske pandekager med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g smør
3-4 forårsløg, finthakkede
1 spsk hakket persille
140 g tun, afdryppet og moset
 nogle hakkede kapers
1 spsk friskrevet parmesan ( kan udelades)
4 warka dejplader eller forårsrullepandekager
4 små æg
1 letpisket æggehvide
olie til stegning
citronbåde
       
Smelt smørret i en gryde og svits forårsløgene bløde.
Rør derefter persille, tun, kapers, evt. parmesan, salt og peber i.
Lad det køle af.
Fordel en fjerdedel af fyldet på den ene halvdel af hver warka eller
forårsrullepandekage. slå et æg ud overfyldet på hver warka, fold dejen
sammen over fyldet og luk sammenføjningerne med æggehvide.
Hæld 2 ½ cm olie i en stor stegepande; varm det op, til det er hedt, men
ikke rygende.
Læg forsigtigt de fyldte warka i olien, dryp oversiden med
den varme olie og steg dem, til undersiden er brunet.
Vend dem og steg dem på den anden side.
Afdryppes hurtigt på køkkenrulle og serveres med citronbåde.


Tips:
warka kan være vanskelig at få fat i. Forårsrullepandekager vil være et
anvendeligt alternativ. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her