Logo

Svampesuppe med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hele hvidløg ( ca 25 fed )
225 g rensede og halverede champignon
75 g smør
1 tsk frisk timian
25 g hvedemel
1 ½ dl hønse fond eller suppe
¾ dl kaffefløde 13 %
Salt og peber
 
Pynt:
2 spsk hakket persille
50 g champignoner skåret i tynde skiver
 
Pil hvidløgene og blancher dem i 1 minut, lad dem dryppe af, pil dem.
Lad svampene simre i smørret i 5 minutter, tag dem og stil til side.
Kom hvidløgene ned i smørret og svampesaften og lad dem småkoge under låg i ca 10-15 minutter indtil hvidløgene er møre.
Rør melet i og lad det koge op under omrøring.
Skru op for varmen og kom hønsefonden iog mælken i lidt efter lidt, mens der røres, lad det koge i ca 10 minutter.
Tilsæt svampene og lad suppen simre 1 minut længere.
Tag gryden af og tilsæt fløden og krydr med salt og peber.
Server med et drys friskhakket persille og tynde skiver rå svampe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her