Logo

Andebryst - kirsebær - trøffel - selleri - "Sauce Albufrea"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 4 personer
 
1 tørret andebryst i tynde skiver på langs
¼ knoldselleri i tynde strimler
1 sort trøffel
Olivenolie
 
Kirsebærgele:
1 dl kirsebærsaft
1 dl Sherry Heering
2 bl. husblas
 
Sauce Albufrea:
1 dl portvin
½ dl cognac
1 dl piskefløde
50 g foie gras
Salt, peber
 
Gele: Kog kirsebærsaft og Sherry Heering op.
Tilsæt udblødt husblas.
Stil koldt, til geleen er størknet, skær derefter i tynde skiver og udstik med en rund form.
 
Sauce: Nedkog portvin og cognac til det halve, tilsæt piskefløde og reducer yderligere.
Kør foie gras'en ud i saucen med en stavblender.
Si saucen over i en "ren" gryde og smag til med salt og peber.
 
Anret andebryst i lange bånd.
Vend knoldselleri med trøffel skiver og olie.
Læg små "oblater" kirsebærgele og øs lidt sauce på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her