Logo

Porre-kartoffelsuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

4 tyndt skivede porrer
3 skivede løg
2 spsk smør
4 tyndt skivede kartofler
1 ¼ l suppe, bouillon eller vand
2 ½ dl fløde (13%)
salt, hvidt peber
1 bdt fintklippet purløg

* Tilberedning

Svits porrer og løg i fedtstoffet i trykkogeren.
Kom kartoflerne i og tilsæt suppen.
Krydr med salt og peber.
Læg låget på trykkogeren og bring den på tryk.
Kog suppen i 10 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Passer suppen gennem en sigte.
Hæld det tilbage i gryden og tilsæt fløden.
Bring suppen i kog og smag til med salt og peber.
Drys med purløg ved serveringen.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her