Logo

Pilaf krydrede ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl basmati ris
5,25 dl vand
lidt olie
2 hele kardemommer (fjern skal og knus frø let)
l stang hel kanel (3-4 cm) (knuses mellem fingrene)
1-2 kryddernelliker
l lille håndfuld rosiner
10-12 smuttede mandler

Svits krydderier i olie til de dufter. Tilsæt ris og rør let rundt.
Hæld væske over.
Dæk med et viskestykke og dernæst et grydelåg.
Lad risene koge i ca. 10-12 min. Rør let i risene med en gaffel.
Drys de smuttede mandler over og server retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her