Logo

Tunfiskesalat 6 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
2 dåser tunfisk i vand (300 g drænet vægt)
200 g fromage blanc
1 rødløg (100 g)
1 fed hvidløg
½ chili (15 g)
salt og peber
 
1 person:
½ dåse tunfisk i vand (75 g drænet vægt)
50 g fromage blanc
¼ rødløg (25 g)
¼ fed hvidløg
3 g frisk chili
salt og peber
 
Lad tunfisken dryppe af.
Rør en dressing af fromage blanc, fintsnittet rødløg, knust hvidløg og finthakket chili (uden frø og mellemvægge).
Rør tunfisken i dres­singen og smag til med salt og peber.
Server på rug­brød, mellem sandwichbrød, i pitabrød eller på grøn salat.
 
Tips: Finthakket blegselleri kan vendes i salaten, så den bliver lidt fyldigere.
 
Energi pr. portion: 539 kJ/129 kcal Protein: 80,3% Fedt: 6,2% Kulhydrat: 13,5%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her