Logo

Brændenælde og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g brændenældetopskud
½ dl olie
2 spsk citronsaft                      
1 håndfuld persille
3 hårdkogte æg
 
Kom brændenældetopskuddene i en lille gryde med kogende vand og tag dem op med en sigte efter 2-3 minutter.
Hak nælderne groft og fordel i et lille fad.
Rør dressingen sammen af olie, citronsaft og hakket persille og hæld den
over nælderne.
Hak de hårdkogte æg meget fint og drys dem over nælderne med dressing.
Ren natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her