Logo

Hundemad - Levergodbidder 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Køb en hel lever, skær den i skiver, og kog skiverne.
Lad dem afkøle efter du har siet kogevandet fra.

Skær dem derefter i bittesmå tern og stil din ovn på 100-110°C, brug din bageplade med eet stykke bagepapir på, rod det rundt engang imellem, og lad det stå til det er helt udtørret, kom det på et glas med låg, så kan de holde sig i flere måneder, men man skal sørge for de er helt udtørret, inden man kommer dem på glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
42013-02-2010 12:04:55 Tine
tak for gode opskrifter

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her