5 kyllingefileter (ca. 500 g)
saft af ½ citron
1 tsk tørret timian
4 skrællede letmoste bananer (ca. 350g)
saft af ½ citron og revet skal af ¼ citron
1 tsk karry
1 fed hakket hvidløg
2 spsk kokosmel
500 g broccoli i buketter
Bland citronsaft med timian og 1 tsk salt og 1 knivspids peber.
Vend kyllingefileterne i marinaden og lad dem trække ½ time.
Tænd ovnen på 200.
Steg kyllingefileterne på en teflonpande 2-3 min. på hver side.
Læg dem i et ovnfast fad.
Kom hvidløg, karry, citronskal og -saft og banan på panden og steg det
et par min.
Krydr med salt og peber og fordel bananmosen på kyllingestykkerne.
Sæt fadet i ovnen 20 min.
Drys med kokos og stil det under ovnens grill til overfladen er brun.
Server med rispilaf og dampet broccoli.