Logo

Kylling med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 kyllingefileter (ca. 500 g)
saft af ½ citron
1 tsk tørret timian
4 skrællede letmoste bananer (ca. 350g)
saft af ½ citron og revet skal af ¼ citron
1 tsk karry
1 fed hakket hvidløg
2 spsk kokosmel
500 g broccoli i buketter
 
Bland citronsaft med timian og 1 tsk salt og 1 knivspids peber.
Vend kyllingefileterne i marinaden og lad dem trække ½ time.
Tænd ovnen på 200.
Steg kyllingefileterne på en teflonpande 2-3 min. på hver side.
Læg dem i et ovnfast fad.
Kom hvidløg, karry, citronskal og -saft og banan på panden og steg det
et par min.
Krydr med salt og peber og fordel bananmosen på kyllingestykkerne.
Sæt fadet i ovnen 20 min.
Drys med kokos og stil det under ovnens grill til overfladen er brun.
Server med rispilaf og dampet broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her