Logo

Sild med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 store ferske fisk renses, befris for hoved og ben, der tages ud fra ryggen, men således at silden kun åbnes lidt ved hovedet. Silden bankes let og benene udtages. Sildene aftørres, drysses med salt og peber, vendes i hvedemel og steges i smør. 1 kg spinat blancheres og presses frit for vand. Hakkes groft og sauteres i smør, med salt og peber. Sildene anrettes med spinaten som underlag. Stegesmørret tilsættes hakket persille og kapers og hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her