Logo

Stuvede brændenælder og skvalderkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bdt friske brændeældeskud
1 bdt frisk skvalderkål
21/2 dl piskefløde
evt. ½ bdt persille
lidt smør eller rapsolie
havsalt og friskkværnet peber
 
Topskuddene fra brændenælderne pilles af stænglen.
Husk gummihandsker! Bladene fra skvalderkålen pilles af stilkene. Bladene skylles grundigt i flere hold koldt vand.
Bladene dryppes af i et dørslag, hvorefter stakken af blade skæres groft ud med en kniv på et skærebræt.
Tilsæt evt. et halvt bundt groftskåret persille.
Bladene sauteres (varmes i fedtstof uden at brune) i lidt smør eller rapsolie til bladene er blevet bløde.
Herefter tilsættes 2 ½ dl piskefløde lidt havsalt og friskkværnet peber.
Det hele koger ind til en cremet konsistens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her