Logo

Snegle Escargots En Coquilles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 snegle
2 fed hvidløg
4 spsk smør
4 spsk hakket persille
salt
friskkværnet peber

Rør smørret med den hakkede persille og de knuste hvidløg.
Giv evt. lidt salt - smørret er også salt - og peber.
Anbring en eller to snegle i de medfølgende sneglehuse og luk huset med en klat hvidløgssmør.
Sæt sneglehusene på en bageplade - de må ikke kunne vælte - og steg dem i en forvarmet ovn ved 180°.
Når smørret syder i husene, er sneglene klar.
Servér med masser af flûte til at dyppe smørret op med.

Tips: Der findes i handlen små ovnfaste porcelænsforme beregnet til snegle. Spiser man tit snegle, er de værd at investere i. Iøvrigt kan champignoner behandles som snegle

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her