Logo

Kyllingfilet i flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450-500 g kyllingfilet
200-300 g champignon 
1 rød peberfrugt
gerne andre grønsager hvis man lyster.
ca ½ dl fløde.
frisk pasta, gerne spinatpasta.
 
Skær kyllingefileten i passende stykker, champignoner skæres i skiver og
peberfrugtene skæres i strimler.
Kom noget smør på panden, steg kyllingen sprød, tilsæt champignoner og lad det småstege til champignonerne er klar, tilsæt så peberfrugten og lad
simre en smule.

Tilsæt så fløde så det dækker.
Lad det så simre til fløden blive dejlig cremet og saucet. og smag til med
salt, peber og måske paprika.
Så skulle du gerne have noget frisk pasta klar til den tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her