Logo

Solid rispande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Solid rispande

250 g svinekød

250 g oksekød

125 g skinke

1 løg

3 spsk olivenolie

220 g lang kornede ris

6 dl kødbouillon

2 spsk citronsaft, friskpresset

1 25 g chorizopølse salt og peber

3 spsk frisk kørvel, hakket

 

Skær kødet i 3 cm store tern og skinken i strimler.

Pil løget, og skær det i ringe.

Varm olien op på en stor pande, og brun kødternene godt overalt.

Tilsæt skinke og løgringe, og lad dem stege med i ca. 10 min, til løgene er bløde.

Drys risen på panden, og rør godt, til kornene bliver gennemsigtige.

Hæld bouillon og citronsaft ved.

Skær pølsen i skiver, og kom den lige­ledes på panden.

Bring blandingen i kog, og lad den simre ved svag varme i cirka 25 min, indtil risen er mør.

Krydr, og server retten drysset med kørvel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her