
250 g svinekød 
250 g oksekød 
125 g skinke 
1 løg 
3 spsk olivenolie 
220 g lang kornede ris 
6 dl kødbouillon 
2 spsk citronsaft, friskpresset 
1 25 g chorizopølse salt og peber 
3 spsk frisk kørvel, hakket 
 
Skær kødet i 3 cm store tern og skinken i strimler. 
Pil løget, og skær det i ringe. 
Varm olien op på en stor pande, og brun kødternene godt overalt. 
Tilsæt skinke og løgringe, og lad dem stege med i ca. 10 min, til løgene er bløde. 
Drys risen på panden, og rør godt, til kornene bliver gennemsigtige. 
Hæld bouillon og citronsaft ved. 
Skær pølsen i skiver, og kom den ligeledes på panden. 
Bring blandingen i kog, og lad den simre ved svag varme i cirka 25 min, indtil risen er mør. 
Krydr, og server retten drysset med kørvel.