Logo

Pakistanske brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
2 ½ dl lunkent vand
1 æg
1 tsk salt
1 tsk sukker
ca. 500 g hvedemel
 
Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser.
Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket 1 time.
Del dejen i 4 stykker, og form dem til aflange brød, ca. 20 cm lange og 1 cm. tykke.
Læg brødene på en plade med bagepapir og bag dem 10-12 min. ved 200ºC, nederst i ovnen.
 
Tips: Brødene spises som tilbehør, i stedet for flûte. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her