8 små vagtler rensede og med brystbenet fjernet 
1 dl  mælk 
1 spsk  tabasco 
50 g  Maizena 
4 spsk  usaltet smør 
100 g  bacon 
4 spsk  olivenolie 
1 spsk  balsamisk eddike 
1 spsk  chiliolie 
½ tsk  worcestershire sauce 
2 spsk  limesaft 
salt og peber 
400 g  blandet salat 
4 æg 
Vagtlerne lægges i mælk og tabasco i mindt 4 timer. 
Tør dem i køkkenpapir og ven dem i Maizenaen og steg dem i smørret til de er godt brune. 
Steg dem færdige i ovnen i ca. 6 minutter. 
Imens lav den varme vinaigrette. 
Start med at stege baconternene næsten brune, fjern dem fra panden og tilsæt olivenolie, eddike, chiliolie, worcestershire sauce, limesaft, salt og peber. 
Server vagtlerne ovenpå med den varme dressing, bacontern og halve hårdkogte æg.