2 dl suppe eller bouillon (evt. hønsebouillon fra dåse) 
Del kyllingerne i kvarte og vend dem i salt- og peberblandet hvedemel. 
Lad olie og smør blive varmt i trykkogeren. 
Brun de kvarte kyllinger heri sammen med karryen. 
Tag kødet op af gryden og tilsæt champignonerne. 
Rist dem ganske kort i fedtstoffet og tag så også dem op. 
Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden sammen med porreskiverne. 
Hæld halvdelen af væden ved og luk for trykkogeren. 
Bring den på tryk. 
Lad retten stege i 10 min. 
Tag trykket af, hurtigt eller langsomt. 
Tag kyllingestykkerne op af gryden og hold dem varme mens resten af væden samt sherryen kommes i. 
Bring det i kog og tilsæt bønnespirerne, som kun lige skal varmes igennem. 
Hæld det hele over kyllingestykkerne og server. 
Løse ris serveres til.