Logo

Gedeost på marinerede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk friske gedeoste
8-10 kartofler
8 radiser
Bredbladet persille (evt. basilikum skåret i fine strimler)
2 spsk olivenolie
Salt + Peber

Skær kartoflerne i tynde skiver og kog dem møre i letsaltet vand.

Kartoflerne afkøles og vendes i olivenolien tilsat salt og peber, revne radiser og persille/basilikum til pynt.

Anret kartoffelblandingen på 4 tallerkner, drys med revet radise, hakket persille/basilikum, sæt osten på og pynt med en kvist persille.

Serveres med brød og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her