Logo

Løgsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g løg
1 dl olie el 150. smør
2 fed hvidløg
2 ½-3 l. Hønsebouillon
flûtes til 10, i skiver
100 g reven ost
Salt
peber

Løgene pilles og snittes i fine tynde skiver.
Start ved toppen af løget, og slut ved roden, løgets bund bruges ikke. Løgene sauteres i fedt/olie til løgene er blevet helt klare uden at få farve.
Hønsebouillonen tilsættes og suppen simre svagt til løgene er helt møre.
Suppen er nu færdig, og smages til med den knuste hvidløg, salt.
Suppen serveres i suppekop per og her ligges flûten og den drysses med den reven ost, gratineres i salamander eller under grill.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her