Logo

Farspølser i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket oksekød
salt og peber efter smag
1 løg
2 spsk rasp
1 æg
olie / margarine til stegning
1 fed hvidløg
½ spsk olie
1 lille squash
1 ds hakkede flåede tomater
 
Rør kødet med ¼ tsk salt og tilsæt ½ revet løg, rasp og æg.
Krydr med salt og peber og form farsen til pølser.
Steg pølserne på panden i olie/margarine.
Svits ½ løg og hvidløg i olie i en gryde.
Tilsæt tern af squash og vend godt rundt.
Hæld tomater i gryden og lad det simre ca. 10 min., til grønsagerne er møre.
Smag til med salt og peber.
Server farspølserne og tomatsaucen sammen med brasede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her