Logo

Tamilsk kogte røde linser - Paruppu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tamilsk kogte røde linser - Paruppu

# Ingredienser

500 g røde linser
¼ tsk gurkemeje
1 hakket løg
6 fed hvidløg
10 karryblade
¼ tsk tørret fennikel
¼ tsk sennepsfrø
2 røde chili, hakkede uden kerner
2 grønne chili, hakkede uden kerner
¾ l. vand
½ l. mælk
olie
salt

* Tilberedning

Røde linser, hvidløg, gurkemeje, grøn chili, salt og vand koges sammen til konsistensen er tyk.
Bland mælken i.
Karryblade, fennikel, sennepsfrø, rød chili og løg ristes på panden i olie.
Blandes i linseblandingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her