8 tarteletter 
¼ bk. champignon 
1 skalotteløg 
5 soltørret tomater 
100 g  bønner 
150 g  kogt hønsekød i tern 
2 dl  hønsebouillon 
½ dl  hvidvin 
50 g  smør 
Skalotteløg hakkes fint. De soltørrede tomater skæres i fine strimler. 
Skalotteløg og tomater sauteres i lidt olie, til skalotteløgne bliver klare, tilsæt hvidvin og champignon, der er skåret i skiver. 
Når hvidvin er reduceret, tilsættes bouillon og hønsekød. 
Retten jævnes med Maizena rørt ud i koldt vand. 
Efter jævning vendes smør i retten, og der smages til med salt og peber. 
Pynt med strimler af soltørrede tomater. 
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad. 
Kan også varmes på brødrister. 
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.