500 g skinketern, 2x2x2 cm 
Marinade: 
4 spsk olivenolie 
1 spsk spidskommen 
2 fed hvidløg 
salt og peber 
8 tynde skiver parmaskinke 
1-2 citroner 
24 fed hvidløg 
12-16 træspid 
Salat 
4 tomater, gerne gule 
1 rødløg 
1 spsk olivenolie 
1 tsk citronsaft 
basilikum 
50 g feta 
Træspiddene lægges i vand for ikke at brænde på grillen. 
Vend skinketern med olie, spidskommen, fintsnittet hvidløg, salt og peber. Sæt kødet i køleskabet og lad det marinere mindst 30 minutter - gerne længere, dog højst 12 timer. 
Skær parmaskinken i tynde strimler og pak skinketernene heri. Skær citronen i både og pil hvidløgsfed dene. Sæt skinketern, hele hvidløgsfed og citronbåde på spiddene. Grill dem ca. 10 minutter i alt. Vend spiddene af og til. 
Tomater og rødløg skæres i skiver. Rør olien med citronsaft, salt og peber og dryp det over 
tomater og løg. Pynt med basilikum og feta i små stykker eller tern.