Logo

Marinerede skinkespid med hvidløg og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skinketern, 2x2x2 cm

Marinade:
4 spsk olivenolie
1 spsk spidskommen
2 fed hvidløg
salt og peber

8 tynde skiver parmaskinke
1-2 citroner
24 fed hvidløg
12-16 træspid

Salat
4 tomater, gerne gule
1 rødløg
1 spsk olivenolie
1 tsk citronsaft
basilikum
50 g feta

Træspiddene lægges i vand for ikke at brænde på grillen.
Vend skinketern med olie, spidskommen, fintsnittet hvidløg, salt og peber. Sæt kødet i køleskabet og lad det marinere mindst 30 minutter - gerne længere, dog højst 12 timer.
Skær parmaskinken i tynde strimler og pak skinketernene heri. Skær citronen i både og pil hvidløgsfed dene. Sæt skinketern, hele hvidløgsfed og citronbåde på spiddene. Grill dem ca. 10 minutter i alt. Vend spiddene af og til.
Tomater og rødløg skæres i skiver. Rør olien med citronsaft, salt og peber og dryp det over
tomater og løg. Pynt med basilikum og feta i små stykker eller tern.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her