Logo

Røget laks, stuvede kartofler og wasabi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4 - 6 skiver røget laks
8 - 10 stk små nye kartofler
1 ½ dl piskefløde
1 - 2 tsk wasabi (Japansk peberrod)
evt frisk koreander
salt og peber

Læg laksen på to tallerkner. Krydr med peber. Skrab kartoflerne og del dem i to. Læg dem i en gryde med lidt vand og lad dem simre i 3-4 minutter. Hæld vandet fra og kom fløde ved. Lad det simre i yderligere 4-5 minutter. Rør Wasabi i og smag til med salt og peber. Vend evt med plukket koreander og server til fisken evt. med godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her