Logo

Krydrede champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg champignon
100 g smør
4 fed hvidløg
2 bundter persille
4 dl rødvin
salt, peber
 
Rens champignon og del hver champignon i 3-4 stykker.
Varm smørret på en pande og steg champignonerne.
Tilsæt finthakket hvidløg og hakket persille.
Hæld rødvinen på, og lad det koge igennem for kraftigt blus i nogle
minutter.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her