
 
1 pose tapiokagryn, ca. 100 g (kan købes i thai-forretninger)
½ liter tomatjuice 
2 gule peberfrugter 
2 tomater 
1 glas perleløg i eddikelage, ca. 100 g drænet vægt 
1 bdt estragon, hakket 
½ dl olivenolie 
havsalt 
 

Kog tapioka i tomat juicen og lad dem afkøle i lagen. 
Kom de gule peberfrugter i et fad og sæt dem i ovnen ved 250°C. 
Bag dem, indtil de er næsten sorte - det tager ca 15 minutter. 
Lad dem afkøle og befri dem for skind og kerner. 
Skær peberfrugterne ud i tern. 
Blancher tomaterne, fjern skind og kerner - hak tomaterne i mindre stykker.
Bland tapioka rned peberfrugt, tomat, perleløg og estragon. 
Stænk med olivenolie og krydr med salt.