Logo

Forårsløgtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pers
Dej:
100 g kold smør
175 g hvedemel (3 dl)
½ tsk groft salt
3 spsk creme fraich 9%
 
Fyld:
½ tsk chilipeber
3 æg
1 ½ dl creme fraich 9%
1 fed knust hvidløg
100 g fintrevet cheddar ost
200 g hytteost
7 forårsløg i tynde ringe
 
Dej: skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Tilsæt salt og creme fraich og saml dejen hurtigt.
Eller kom det hele i foodprocesseren.
Stil dejen tildækket i køleskab i mindst 1 time.
Rul dejen ud og kom den i en smurt tærteform (ca. 22 cm. i diameter).
Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen i 12 min. ved 200ºC.
Fyld: Pisk æg og creme fraich sammen.
Bland chili og de øvrige ingredienser heri. Fordel fyldet i den forbagte
bund.
Bag tærten midt i ovnen i ca. 30 min. ved 200ºC.
Server den varm eller lun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her