Logo

Gedeoste-gratineret pasta med tomat og røget hellefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g makaroni
150 g røget hellefisk
4 tomater
frisk basilikum
2 spsk piskefløde
100 g gedeost i rulle (fx. chevretine)

Pastaen koges
Imens blendes tomaterne med basilikum og piskefløde, ligesom hellefisken skæres i strimler
Når pastaen er al dente hældes vandet fra og tomatsaucen samt hellefisken varmes sammen med pastaen i ca. 3 minutter.
Det hele hældes i et fad og dækkes af et lag af ca. 3 mm tykke skiver af gedeost. Fadet placeres i ovnen under grill i ca. 6-7 minutter, indtil osten er gylden.
Serveres med et godt brød, fx. italiensk brød med surdej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her