Logo

Levergullash med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g kalvelever
1 tsk salt
2 tsk friskkværnet sort peber
1 dl hvedemel
75 g smør
2 peberfrugter
1 ds koncentreret tomatpuré (70 g)
1 l. vand

Skær leveren i store terninger. Krydr dem i salt, iblandet det nykværnede peber. Ryst leverterningerne i melet. Brun leverterningerne i det meget varme smør (brun kun ⅓ af kødet ad gangen). Skær peberfrugter, der er befriet for stilk og frøstol, i strimler og rist dem i gryden sammen med tomatpureen. Drys det resterende hvedemel fra leveren over og rør. Derefter kommes leverterningerne tilbage i gryden, og vandet hældes over. Bring retten i kog. Læg låg på og lad den simre i 45 min.
Rør et par gange.

Smag til. Rør et par gange. Smag til. Server retten sammen med en god kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her